Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Oldtimer Festival Huizen

Oldtimer Festival Huizen

Delen

Datum

zaterdag 6 juli 2024

toevoegen in agenda

Locatie

Havenstraat 76
1271 AG Huizen

route plannen

Organisatie

Oldtimer Festival Huizen
Tel. 06-53613259
Stuur e-mail

Beschrijving

Traditiegetrouw besteden het Oldtimer Festival Huizen ook nu weer speciale aandacht aan jubilea uit de automobielgeschiedenis. Dit jaar vieren we met zes exemplaren het zestigjarig bestaan van de Ford Mustang. En terwijl Lancia in Nederland zijn rentree maakt, zetten wij met tien Fiats 500 en zeven keer een Autobianchi twee andere Italiaanse auto-legendes in het zonnetje.

Uit het totale 'tableau de la troupe' van het Oldtimer Festival Huizen 2024 noemen ook een heel bijzonder exemplaar, namelijk de Aston Martin DB 2 uit 1952; je zou kunnen zeggen de overgrootvader van James Bond's DB5.
Groepspresentaties zijn er van BMW Klassiek, luchtgekoelde Volkswagen Kevers en Karmann Ghia's, van “dwergautootjes', van ”Werkpaarden uit de Wederopbouw”, met Mini's en een flink aantal speciale buggy's.

Naast de 310 klassiekers (een record! en de inschrijving is dan ook gesloten) gunt het Oldtimer Festival Huizen ook de allermodernste nieuwkomers een plek: een tiental autodealers uit de regio brengt z'n nieuwste modellen.
Snuffelaars naar automobilia kunnen hun hart ophalen bij de marktkramen met (auto)jaarboeken, caps, cd's, kunst, schaalmodellen, speldjes en meer mooi spul.
Speciaal voor de jongste autoliefhebbers staan er tien trapauto's klaar. Spektakel is gegarandeerd tijdens de Gooische Pit Stop Challenge: de bandenwisselwedstrijd aan de Mclaren MP4 Formule 1 auto (van Lewis Hamilton).
Livemuziek is er de hele dag van de Dixieland-band ”ALACARTE”, terwijl 's middags de befaamde rock & roll-band “Crazy Cadillac” voor een swingend optreden zorgt.
Direct aansluitend op het festival organiseert De Krachtcentrale een live-concert van niemand minder dan saxofonist Hans Dulfer met zijn nieuwe band Total Respons!
Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Hij/zij kan zich laten verwennen met hapjes, drankjes en lekkernijen bij de hoog gewaardeerde foodtrucks.
In de loop van de middag gaat de deskundige jury aan de slag om de voertuigen te beoordelen op authenticiteit, bijzonderheid, unieke aankleding, enzovoort. Ook dit jaar is er weer de Jeroen Kayen trofee voor het voertuig dat gek en niet-alledaags is”. Hiermee herdenken we onze vorig jaar helaas overleden 'founding farther' Jeroen Kayen.

Website

bezoek website

Inschrijven

online inschrijven

Organisatie

Oldtimer Festival Huizen
Tel. 06-53613259
Stuur e-mail

terug naar overzicht
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Waardetaxaties.nl - uw expert in taxeren van oldtimers
Auctim online auctions
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling