Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Oldtimer festival Axel

Oldtimer festival Axel

Delen

Datum

donderdag 9 mei 2024

toevoegen in agenda

Locatie

Hofplein
4571 LA Axel

route plannen

Organisatie

OTA Axel
Stuur e-mail

Beschrijving

Het Oldtimer Festival in Axel is een feest voor het hele gezin. Natuurlijk staat de passie en liefde voor oldtimers centraal, maar er is meer! Zo vormt het gezellige centrum van Axel het decor voor een gevarieerde braderie en vermaken de kinderen zich op het Kinderplein. Het Oldtimer Festival Axel bestaat al sinds 1984 en trekt elk jaar tijdens Hemelvaartsdag ongeveer 12.000 bezoekers. Kom je ook?Van puzzelrit, naar concours d'elegance en showtime!
Oldtimer Festival Axel richt zich op oldtimers met het bouwjaar 1978 of ouder. Natuurlijk zijn personenauto's welkom, maar we maken ook plaats voor vrachtwagens, tractoren, scooters en fietsen. We beginnen de dag steevast met de oldtimer puzzelrit door Zeeuws- en Belgisch-Vlaanderen. 's Middags is er een presentatie van de deelnemende oldtimers tijdens het concours d'elegance. Aansluitend stellen alle oldtimers én hun trotse bezitters zich op het Hofplein op. Daar passeren autoliefhebbers en andere belangstellenden om zich te vergapen aan deze fantastische vervoermiddelen uit lang vervlogen tijden. Want rijden in een oldtimer is leuk, maar erover praten óók! De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking. Er zijn prijzen in diverse categorieën, waaronder een prijs voor de mooiste oldtimer van de dag en een aanmoedigingsprijs.

Je bezoek meer dan waard
Autoliefhebbers en oldtimer fanaten weten de weg naar Axel steevast te vinden. Ook voor iedereen die minder met auto's heeft, is het een dag om heerlijk te genieten. Het stadscentrum verandert in één grote braderie. Daarmee heeft Axel tijdens Hemelvaartsdag een grote aantrekkingskracht op iedereen die van koopjes en gezelligheid houdt. Lekker op het gemak struinen langs de kraampjes met kleding, schoenen, snoep, sieraden en heel veel andere leuke artikelen. Kinderen zijn op hun beurt enthousiast over het Kinderplein met tal van gratis attracties.

Website

bezoek website

Inschrijven

online inschrijven

Organisatie

OTA Axel
Stuur e-mail

terug naar overzicht
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Metropole Classics (Druten)
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Your Classic Car
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling