Artikels
Je bent hier: Oldtimer nieuws > Zoute Grand Prix verzamelt voor editie 2023 alle activiteiten op het strand en aan de zeedijk

Zoute Grand Prix verzamelt voor editie 2023 alle activiteiten op het strand en aan de zeedijk

Delen

Gloednieuw Albertplein wordt meer dan ooit "place m'as-tu vu" met bouw van de ZOUTE GALLERY by EY, een indrukwekkend strandpaviljoen.
Vanaf dit jaar ook combi-tickets te koop.

Voor de 13e editie van de Zoute Grand Prix, die dit jaar doorgaat van donderdag 5 t.e.m. zondag 8 oktober, pakt de organisatie uit met een belangrijke innovatie! Anders dan vorig jaar, waar het event verspreid was over 3 locaties, worden alle onderdelen van de Zoute Grand Prix Week dit jaar geconcentreerd op de zeedijk en in twee indrukwekkende strandpaviljoenen. Deze worden opgebouwd op het strand tussen De Wielingen en het Albertplein.

Blikvanger is de gloednieuwe en maar liefst 8000m² grote ZOUTE GALLERY by EY, opgebouwd aan het Albertstrand, in het verlengde van het geheel vernieuwde Albertplein. De buitenkant van het paviljoen zal, net als het plein, worden voorzien van wit-donkergrijze ‘striping’. Hierdoor loopt het plein als het ware over in het paviljoen en krijgt de hele site een indrukwekkende uitstraling. Dit paviljoen verzamelt alle historische wagens van de Zoute Grand Prix.
Ontdek hier de moodvideo rond het nieuwe concept = https://www.youtube.com/watch?v=DyUE8AWMwJc

De 5000m² grote PRADO ZOUTE by Kindy Capital die iets verderop wordt opgebouwd aan de Wielingen zal net als vorig jaar onderdak bieden aan de wagens van vandaag en die van de toekomst.

Uiteraard is er in beide paviljoenen ook ruim aandacht voor kunst in al zijn andere vormen. Ook de wagens die deelnemen aan de Zoute Rally by stow en de Zoute GT Tour zullen op de zeedijk voor de paviljoenen defileren. Hierdoor wordt de 600 meter tussen de Wielingen en het Albertplein het ‘walhala’ voor liefhebbers van kunst op vier wielen.

Met een combi-ticket heb je toegang tot beide paviljoenen en sta je op de eerste rij voor de passage van de rally en de GT-Tour. Geen betere manier om de honderden unieke historische en moderne wagens van zeer dichtbij te bewonderen.

Alle info en tickets op www.zoutegrandprix.be

Zoute Grand Prix 2023

Zoute Grand Prix 2023

door Zoute Grand Prix

terug naar overzicht
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Waardetaxaties.nl - uw expert in taxeren van oldtimers
Auctim online auctions
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling