Artikels
Je bent hier: Oldtimer nieuws > Concours d'Elegance Paleis Soestdijk wordt Wheels at the Palace

Concours d'Elegance Paleis Soestdijk wordt Wheels at the Palace

Delen

Wheels at the Palace is de nieuwe naam van het meest gevarieerde autofeest van Nederland, dat eerder bekend stond als Concours d’Elegance Paleis Soestdijk. Met deze naamswijziging zet de organisatie in op een nog bredere invulling van het evenement, dat van 1 tot en met 3 september wordt gehouden in de paleistuinen van Soestdijk.

Wheels at the Palace is de nieuwe naam van Nederlands mooiste en breedste auto-evenement van het jaar. “Met de naamswijziging willen we benadrukken dat het evenement niet alleen om klassieke auto’s en youngtimers draait, maar om de autoliefde in het algemeen,” zegt Jan- Peter Nijmeijers. “Het verleden, het heden én de toekomst – de liefde voor de auto is immers tijdloos.” Een nieuwe naam, meer aandacht voor moderne auto’s en modellen van de toekomst en wederom op een bijzondere, koninklijke locatie. En natuurlijk is er nog steeds het belangrijke en internationaal gewaardeerde concours élégance, dat aan de voorkant van het paleis plaatsvindt. Gevierd worden het eeuwfeest van de 24 Uren van Le Mans, de 60ste verjaardag van Automobili Lamborghini en de 110de geboortedag van Aston Martin.

Wheels at the Palace
Aan de achterkant van het paleis en rond de paleisvijver zullen heden en toekomst uitgebreid aan bod komen met bekende en nieuwe EV-merken. De auto-industrie ziet in Wheels at the Palace een aantrekkelijk podium om de auto van nu en de mobiliteit van de toekomst te tonen. Wheels at the Palace heeft meer te bieden dan auto’s alleen. Sponsor KNAC viert er zijn 125-jarig jubileum en er zijn terrassen, foodtrucks, entertainment en paviljoens van restaurateurs en klassiekerspecialisten. Organisatoren Mick de Haas en Jan-Peter Nijmeijers verwachten dat met de nieuwe naam het evenement kan blijven groeien als een van de toonaangevende auto-evenement in Europa, waar Verleden, Heden en Toekomst op een boeiende manier samenkomen.

door Classics at the Palace

terug naar overzicht
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Auctim online auctions
Waardetaxaties.nl - uw expert in taxeren van oldtimers
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling