Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Oldtimer Festival Balkbrug

Oldtimer Festival Balkbrug

Delen

Datum

zaterdag 3 juni 2017 t.e.m. zondag 4 juni 2017

toevoegen in agenda

Locatie

Hoogeveenseweg 38
7707 CH Balkbrug

route plannen

Organisatie

Stuur e-mail

Beschrijving

Oldtimer Festival Balkbrug

De naam is niet toevallig. We willen niet alleen de mannen trekken door wier aderen blauwe diesel loopt. Het is een familieweekend. Een groot terrein waar veel moois trots uitgestald staat, waar demonstraties plaatsvinden, kramen staan en voor iedereen iets te beleven valt. Een dag waar je het hele dorp weer eens tegenkomt. Waar je kunt genieten van wat lekkers in de zon, waar kinderen kunnen spelen en waar je herinneringen aan al die oude auto's en tractoren kunt ophalen. Het aanbod is gevarieerd. Auto's, bromfietsen, tractoren, vrachtauto's, stationair motoren, ze zijn er allemaal in groten getale.

Het zesde jaar alweer

Op 3 en 4 juni organiseren wij alweer het 6e Oldtimer Festival. Al voor het zesde jaar wordt dit geweldige familiegebeuren georganiseerd waar de oldtimers, een braderie en gezelligheid een hoofdrol spelen. Naast een terrein vol met oldtimervoertuigen is bij het Oldtimer Festival Balkbrug ook binnen in de Diamanthal van alles te zien. Op beide dagen zijn er verschillende demonstraties en evenementen waar jong en oud hun hart kunnen ophalen. En als klap op de vuurpijl een uitgebreide en gezellige markt waar je heerlijk overheen kunt struinen. Geef je ogen de kost, geniet van al het lekkers op het horecaplein, strijk neer op het terras en luister met een lekker drankje naar de muziek. Oldtimer Festival Balkbrug gaat er dit jaar weer een groot feest van maken. Trots zijn we op ons dorp en op onze vrijwilligers door wie dit unieke festival mogelijk is.

De openingstijden voor bezoekers zijn van 10.00 tot 17.00 uur

Deelnemers:

Alle oldtimers van minimaal 25 jaar oud zijn welkom. Wij stellen het zeer op prijs als u ons deze dag komt bezoeken met uw oldtimer. U kunt zich online inschrijven voor deelname op zaterdag & zondag 3 & 4 juni 2017.

Horeca

Op het terrein is een gezellig horecaplein. Rondom het plein zijn allerlei activiteiten te bewonderen. Hier kunt u genieten van al het moois wat voorbij komt onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens zijn hier diverse snacks en versnaperingen te krijgen.

Kinderen

Natuurlijk zal er voor de kinderen voldoende zijn om lekker te spelen. Wij richten hiervoor een deel van het festivalterrein speciaal in. Er zijn dieren (onder meer pony's) en er is een luchtkussen. Daarnaast zijn er verschillende evenementen op kinderen ingericht.

Welke Oldtimers kan ik zien?

Auto's, vrachtwagens, tractoren, landbouwwerktuigen, motoren, brommers, fietsen, stationaire motoren etc. Van kale chassis tot museumpronkstukken. Oude legervoertuigen met tenten en nostalgische woonwagens. Een prachtige oude stoomwals, de Hendrik-Jan uit het jaar 1926, zal over het terrein rondrijden. In de Diamanthal staan meerdere exclusieve oldtimer personenauto's te pronken. Alles wat 25 jaar of ouder is, is welkom en te bewonderen.

Wat is het adres?

Het Oldtimer Festival Balkbrug wordt gehouden aan de Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug.

Website

bezoek website

Organisatie

Stuur e-mail

terug naar overzicht
Your Classic Car
Metropole Classics (Druten)
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling