Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Cars 'n Bands, Stars & Stripes

Cars 'n Bands, Stars & Stripes

Delen

Datum

donderdag 25 mei 2017

toevoegen in agenda

Locatie

Leiakker 1
1738 AA Waarland

route plannen

Organisatie

Stuur e-mail

Beschrijving

Op Hemelvaartsdag 25 mei 2017 wordt op de nieuwe locatie, aan de Leiakker 1 in Waarland, alweer de negende editie van de Amerikaanse Dag georganiseerd.

Cars 'n Bands, Stars & Stripes is een Amerikaanse dag voor het hele gezin waar tussen 12:00 uur en 20:00 uur uitsluitend Amerikaanse voertuigen (oldtimers en youngtimers), uitgezonderd motoren, op het terrein worden gepresenteerd. Ook is de Old Skool Hotrod hoek weer zichtbaar aanwezig, met spectaculaire Custom auto's.

Voorafgaand aan het evenement vindt van 10.30 uur tot 11.30 uur in de prachtige kerk van Waarland (op ongeveer 10 min. lopen van het evenemententerrein) een "THE KING in de KERK" kerkdienst plaats. In vervolg op de succesvolle Johnny Cash kerkdienst, zal onze voorganger Diaken Toon Jorink samen met een lokale gelegenheidsband en koor met gospelnummers van ELVIS PRESLEY een thematische kerkdienst opdragen. Het maakt niet uit of en wat je gelooft, iedereen is welkom bij deze bijzondere dienst. Daarna loop je zo door naar het evenemententerrein. Na afloop staat een klassieke Amerikaanse Greyhoundbus klaar om ouderen en mensen die slecht ter been zijn naar het evenemententerrein te brengen. Deze bus rijdt verder de hele dag als pendeldienst in Waarland rond.

Tijdens het evenement spelen drie live Bands, een spectaculaire internationale line-up, The Spunyboys uit Frankrijk, The Misery Mountain Boys uit Canada, The Swamp Shakers uit Letland en Rock & Roll DJ Mike uit Nederland zal starten en tussen de bands draaien.

Dit jaar wordt de Old Skool Hotrod hoek nog verder uitgebouwd met een grotere loungehoek en de HAWAII COCKTAILBAR "The Pearl Harbar", met dit jaar daarachter twee professionele Flair Cocktail Bartenders, van 13:00 uur tot 18:00 uur. Deze Flairbartending is Show, Entertainment & zoveel mogelijk Spektakel! Flairbartending is het maken en verkopen van cocktails met een spectaculaire show. Wie kent niet de film Cocktail waarin Tom Cruise behendig met flessen en shakers de meest geweldige cocktails maakt!

Naast het bekijken van de vele voertuigen en customfietsen staan er veel stands met leuke handel. Bij schietsalon Ramona kun je westernprijzen schieten. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Dit jaar plaatst de organisatie wederom een grote bungy-trampoline waar 4 kids tegelijk met behulp van elastieken spectaculair kunnen springen. Ook zijn er dit jaar weer leuke bezigheden (in ons Hawaii thema van dit jaar) voor de kleinere kinderen.

Er wordt, naast de gebruikelijke (licht alcoholische) drank en etenswaren, veel Amerikaanse producten verkocht zoals Ben & Jerry's ijs, popcorn, donuts, hamburgers en hotdogs.

De toegang en het parkeren zijn gratis, ook zal er een grote Amerikaanse Greyhound bus, uit 1948, rond rijden van de parkeerplaatsen naar het evenemententerrein en terug! De bungy-trampoline, springkussen en ander kinderentertainment zijn ook gratis.

Website

bezoek website

Organisatie

Stuur e-mail

terug naar overzicht
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Your Classic Car
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Metropole Classics (Druten)
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling