Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Internationale Ford Capri Meeting

Internationale Ford Capri Meeting

Delen

Datum

vrijdag 12 mei 2017 t.e.m. zaterdag 13 mei 2017

toevoegen in agenda

Locatie

Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen

route plannen

Organisatie

Stuur e-mail

Beschrijving

Van 12 t/m 13 Mei is het weer zo ver. Dan vindt de grootste Nederlandse Capri meeting weer plaats. Zoals we de laatste jaren gewend zijn in onze inmiddels 2e thuis 't Lierderholt te Beekbergen.

Vrijdag 12 Mei
De Bungalows zijn al om 1500 uur klaar voor gebruik. Op het evenemententerrein zal in de middag hard gewerkt worden om het terrein klaar te maken voor het weekend. Kampeerders kunnen alvast een mooie plaats uitzoeken (graag even melden, zodat je inderdaad
op een mooie plaats kan gaan staan..).
Vanaf 1900 uur is iedereen welkom in de tent op het evenemententerrein. De bar is open (voor eigen rekening) en de BBQ zal dan inmiddels al op temperatuur zijn. Deelname aan de BBQ is gratis! Een vrijwillige bijdrage is prima, maar verplicht is het niet. Er is voldoende te eten, diverse sauzen, broodjes en natuurlijk diverse soorten vlees. (Heb je specifieke wensen, laat het ons weten!)
En uiteraard de traditie: De PubQuiz waarbij gestreden wordt om de Klaas Bokkema Trofee! Test je kennis omtrent de Ford Capri, en dit jaar wordt dat digitaal!

Zaterdag 13 Mei
Om 10 uur is de poort open. Toegang voor leden is 15 euro voor het gehele weekend. Dit is per auto. Voor niet leden is dit bedrag 20 euro per auto. Uiteraard is er weer een uniek Club cadeau voor elke bestuurder. Moderne auto's dienen buiten de poort te blijven. (en ja, ook dan is er entree van toepassing)
Op het evenemententerrein zal onder meer een onderdelenmarkt aanwezig zijn, concours d'elegance en nieuw dit jaar, de klepdekselrace. Ook is de clubshop open met tal van leuke artikelen! Het park is geheel toegankelijk voor iedereen, en er is een groot kinderspeelterrein, zwembad etc. Ook de HORECA voorzieningen zijn open en het park ligt in een prachtig bos waar wandelen een prima bezigheid kan zijn. Wie goed kijkt ziet zelfs nog overblijfselen van de ijstijd!
Om ±18:30 uur gaat het buffet open waarvoor je je hebt aangemeld. Dit buffet zal worden opgesteld in het restaurant. Rond 2100 uur zal het eerste deel van de prijsuitreiking van het concours plaatsvinden en zal de avond worden opgeluisterd door flink wat live muziek!

Zondag 14 Mei
We rusten lekker uit, ruimen op en maken ons klaar voor de BBQ voor de hongerigen onder ons. En net zoals vorig jaar zullen we de Formule 1 weer live kunnen kijken op groot scherm.

We zijn er helemaal klaar voor en alles is geregeld om er weer een gezellig en geslaagd weekend van te maken!

Website

bezoek website

Organisatie

Stuur e-mail

terug naar overzicht
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Your Classic Car
Metropole Classics (Druten)
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling