Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Aado-Meierijstad oldtimertoertocht

Aado-Meierijstad oldtimertoertocht

Delen

Datum

zondag 1 september 2024

toevoegen in agenda

Locatie

Markt Veghel
5461 JK Meierijstad

route plannen

Organisatie

Ad Dortmans
Tel. 0651608899
Stuur e-mail

Beschrijving

Op zondag 1 september 2024 organiseert Oldtimerfriends Aado uit Veghel een toertocht voor oldtimers van 25 jaar en ouder. De Aado-Meierijstad toertocht is een landelijke toertocht door het mooie Brabantse land. De toertocht is ongeveer 90 kilometer en de start van de oldtimer toertocht is vanaf de Markt in Veghel.

Inschrijven kan vanaf 10.00 uur bij café “Abbey Road” op de Markt in Veghel. Tussen 11.00 uur en de start kan men op en om de Markt de mooie en unieke oldtimers bezichtigen.
Naast de leden van Oldtimerfriends Aado kan iedereen met een oldtimer van 25 jaar en ouder zich inschrijven voor deze toertocht. De oldtimers vertrekken om ca. 12.00 uur en komen omstreeks 15.00 weer terug op de Markt in Veghel. Na terugkomst kunt u op de Markt genieten van een drankje of een ijsje en livemuziek met de klanken van The Rocking Sixties. Zij brengen Rock & Roll muziek, uit de tijd dat onze oldtimers nog jong waren en wij dansten op de muziek uit de 60'er jaren van o.a. Cliff, Elvis, Carl Perkins, Roy Orbison en instrumentale nummers van The Shadows en ZZ en the Maskers.

Ook niet leden van Oldtimerfriends Aado kunnen zich inschrijven voor € 15,00 per auto. (Prijs is voor routeboek, rallyschildje, twee consumptiebonnen en na afloop een foto van uw oldtimer). Voor Aado-leden is deze rit gratis.
Vooraf inschrijven voor deze rit is ook mogelijk door uw naam/adres/woonplaats, tel. nr. en kenteken vooraf op te geven op onze website www.aado.nl of een e-mail naar aadoclubblad@gmail.com.
Uw routeboek, rallyschildje en consumptiebonnen en foto ontvangt u op 10 september bij café Abbey Road, op de Markt in Veghel, waar u ook kunt betalen.
--------------------------------------------------
Oldtimerfriends Aado is een vriendenclub van bezitters van een oldtimer van 25 jaar en ouder en bestaat dit jaar 25 jaar. Elke eerste dinsdag van de maand komt de club bij elkaar voor een gezellige en informele avond in Autosalon Doornhoek in Zijtaart. Aado organiseert ongeveer vijf keer per jaar op zondag een toertocht voor de leden. Nieuwe leden zijn nog welkom en kunnen zich opgeven op het aanmeldformulier op onze website www.aado.nl

Doelgroep

auto's

Website

bezoek website

Inschrijven

online inschrijven

Organisatie

Ad Dortmans
Tel. 0651608899
Stuur e-mail

terug naar overzicht
Auctim online auctions
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Waardetaxaties.nl - uw expert in taxeren van oldtimers
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling