Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Zoute Grand Prix Week

Zoute Grand Prix Week

Delen

Datum

donderdag 6 oktober 2022 t.e.m. zondag 9 oktober 2022

toevoegen in agenda

Locatie

Albertplein
8300 Knokke-Heist (BE)

route plannen

Organisatie

Zoute Grand Prix team
Stuur e-mail

Beschrijving

De ZOUTE GRAND PRIX WEEK is een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke-Heist. Tijdens deze week vinden er verschillende evenementen plaats.

PRADO ZOUTE
PRADO staat voor Premium Automobile & Art Dome. Een pop-up museum waar de mooiste auto's s en kunstwerken samenkomen. In PRADO ZOUTE ontdek je de nieuwste modellen van de 22 premium autopartners en worden de meest exclusieve vintage en classic cars tentoongesteld. Het paviljoen is overdag open voor het publiek en 's avonds enkel toegankelijk op uitnodiging. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX.

ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY
De wereldvermaarde ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY op de fairways van de Royal Zoute Golf Club, waar een beperkt aantal exclusieve topwagens uit pre- en post-oorlogsklasses geselecteerd en geƫvalueerd worden door een internationale jury. Een buitengewone en spectaculaire tentoonstelling van 75 unieke classic cars waar gidsen begeleide rondleidingen geven met sappige verhalen en indrukwekkende cijfers.

ZOUTE GT TOUR
De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2002. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen.

ZOUTE SALE by BONHAMS
De ZOUTE SALE by Bonhams is een prestigieuze internationale veiling van zeldzame verzamelaarsauto's die gehouden wordt op het strand voor het Albertplein in Knokke-Le-Zoute. In 2019 werd maar liefst 15 miljoen euro aan exclusieve wagens verkocht op de ZOUTE SALE by Bonhams.
Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen. Velen komen uit belangrijke nationale en internationale collecties.

ZOUTE RALLY by stow
De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX WEEK en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's.
Degenen die aan de laatste elf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug.

Doelgroep

auto's

Website

bezoek website

Organisatie

Zoute Grand Prix team
Stuur e-mail

terug naar overzicht
Catawiki online oldtimer veiling
Metropole Classics (Druten)
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
besteonderdelen.nl
www.Autodoc.nl
Iedereen kan een auto repareren met auto-onderdelen24.nl
Leather Repair - reinigen, herstellen en behandelen van leer
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
besteonderdelen.nl
www.Autodoc.nl
Iedereen kan een auto repareren met auto-onderdelen24.nl
Leather Repair - reinigen, herstellen en behandelen van leer