Oldtimergids
Je bent hier: Nederlandse oldtimermusea > Classic Park

Classic Park

Delen

Adres

Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

route plannen

Telefoon

+31 (0)411 - 60 50 00

Beschrijving

Classic Park is een dynamisch automuseum. Het museum leeft! Praktisch elke dag vinden er door verkoop wisselingen plaats in de collectie. De collectie is breed samengesteld en is gedeeltelijk opgebouwd uit museale voertuigen van particulieren die telkens voor een korte tijd tentoongesteld worden. De verzameling is voor 40% eigendom van Classic Park, circa 60% is ter beschikking gesteld door particuliere verzamelaars of in consignatie ter verkoop aangeboden.

Door in- en verkoop van veteran cars, vintage cars, pre-war cars, post-war cars, oldtimers en youngtimers is de collectie sterk wisselend. Moderne sportauto's en exclusieve auto's als Ferrari, Rolls-Royce en Porsche maken met de andere auto's Classic Park tot een waar Mekka voor de autoliefhebber.

De combinatie van tijdelijke tentoonstellingen en wisseling in de collectie door in- en verkoop maken een nieuw bezoek aan Classic Park telkens een verrassing. Naast binnen is er buiten ook vaak veel te zien. Veel toertochten met klassieke auto's doen Classic Park aan voor een lunch of diner. Dat geeft een kleurrijk beeld op de parkeerterreinen met veel ambiance voor de deelnemers en bezoekers.

De evenementen die door Classic Park Festivals of een externe organisator georganiseerd worden, zoals PUUR Park Porsche, Youngtimer Event, Team Mustang Center Nederland geven Classic Park verdere dynamiek. Private museumstukken rijden dan af en aan en parkeren via de boulevard recht voor de zongelegen terrassen!

De evenementen bij Classic Park zijn vaak heel bijzonder, ze staan in het teken van een bijzonder automerk, tijdsperiode of thema. Vaak worden er dan verschillende activiteiten aangeboden, waaronder bijvoorbeeld een race simulator, het laten fotograferen van uw eigen auto of een statisch concours d'élégance. Memorabilia, standhouders en handelaren maken de sfeer compleet.

Classic Park is een echt belevingscentrum, die de zintuigen continue prikkelt. Naast de auto's is er kunst in het gebouw en op het terrein. Shop en restaurant met terras maken Classic Park telkens tot een nieuwe beleving, zowel zakelijk als privé.

Zakelijke events zijn voor de exploitatie van Classic Park van groot belang. Bij Classic Park werkt een team van mensen die professioneel bezig zijn in de eventbranche. Zij maken het onmogelijke mogelijk voor groepen van 20 tot 5000 gasten. Voor bedrijven kunnen wij de eventruimten Two Tone, Drive Through en Miglia Lounge of de vergaderruimten een eigen zakelijke uitstraling geven opdat de branding van het bedrijf maximaal is. De zakelijke activiteiten maken Classic Park nog dynamischer!

terug naar overzicht
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Your Classic Car
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Metropole Classics (Druten)
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling